marți, 19 martie 2013

Şi bărbaţii pot avea orgasme multiple


"Am ajuns la concluzia că principalul motiv pentru care bărbaţii au încercat să domine femeile în general de-a lungul istoriei are o legătură directă cu sentimentele de confuzie, nesiguranţă şi inferioritate care se trezesc în ei atunci când îşi pierd energia vieţii prin ejaculare. O singură ejaculare poate conţine în jur de 500 de milioane de spermatozoizi, iar regenerarea acestei sperme devine prioritatea majoră a corpului odată ce a fost expulzată.

Pentru a reface elementele lipsă, organismul declară o stare de urgenţă biologică. El va extrage hormoni şi substanţe vitale din toate glandele inclusiv din creier, şi aceasta va da naştere unei dezorientări parţiale a facultăţilor mentale. Bărbatul nu mai poate gândi la fel de clar ca înainte, memoria şi acuitatea perceptuală pot părea încetinite, şi cu cât înaintează în vârstă, cu atât mai greu îi este corpului să completeze pierderile şi să-şi restabilească întreaga putere.

Pe de altă parte, femeia poate avea oricâte orgasme doreşte şi asta nu o face decât să se simtă şi mai bine. Ea poate chiar să ejaculeze un lichid clar care nu o dezorientează în niciun fel pentru că nu conţine nicio substanţă dătătoare de viaţă. De fapt, despre ejacularea feminină se vorbeşte în mod curent în domeniul explorării sexualităţii spirituale, şi există câteva filme fascinante dedicate acestui subiect din punct de vedere biologic şi tehnic, în care se arată cauzele şi modul în care ea poate fi indusă. Mai multe despre aceasta mai târziu.

Femeia, departe de a fi o specie neînsemnată, e înzestrată natural să aibă orgasme ameţitoare, extinse, multiple, în timp ce tot ce poate face un bărbat este să se abţină să ejaculeze prea repede pentru a nu se face de râs în ochii şi în braţele iubitei sale! Abordarea taoistă-tantrică a sexualităţii egalizează diferenţele. Bărbatul învaţă să fie multi-orgasmic şi, mai important, realizează că lucrul cel mai important pe care îl are de făcut în timp ce face dragoste este să-i dăruiască femeii energie sexuală pozitivă, hrănitoare, dinainte chiar de a se gândi să pătrundă în corpul ei."

"Erosul Înălţător" de John Maxwell Taylor, Fragment din Capitolul 3 - Stiinta in budoarul lui Tao

Un comentariu: